Gambrinus Ház

9400 Sopron,
Fő tér 3.
Telefon: +3699784452
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás
A Gambrinus Ház 2017. június 26-tól új vezetéssel, jól megszokott személyzetével és finom ételeivel várja kedves régi és új vendégeit.

Az étteremben a cseh és a magyar konyha kiváló fogásait szolgáljuk fel. A`la carte kinálatunk a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig, délelőtt 11:30-tól este 21:45-ig rendelhető.
Napi és állandó menüink hétfőtől péntekig, délelőtt 11:30-tól délután 16:00-ig rendelhetők helyszíni fogyasztásra, illetve a délelőtt 11 óráig leadott rendéleseket házhoz is szállitjuk.
Emeleti rendezvénytermeink is kedves vendégeink szolgálatára állnak, legyen szó akár hivatalos rendezvényekről, akár családi összejövetelekről.
 
A Gambrinus Házban rendezvényei lebonyolításához különálló emeleti termeinket kínáljuk, amelyek tökéletes helyszínei lehetnek esküvőknek, ballagásoknak, születésnapoknak, vagy osztálytalálkozóknak.
20 főtől 65 főig tudunk helyet biztosítani rendezvényekhez, de az egész szint igénybevételénél akár 120 fő is kényelmesen elfér.
 
Rendezvénytermeink a hét minden napján rendelkezésére állnak, ünnepi menüket, hidegtálakat, büfé asztalokat, rendhagyó, különleges fogásokat is összeállítunk, egyéni elképzeléseket is megvalósítunk.
 
Gambrinus Ház - Sopron város szívében, a Fő téren.


Gambrinus Ház - Magyar